Obos er seg sitt samfunnsansvar bevisst, og opprettet derfor noe de kalte Obos Jubel for å hjelpe lag og foreninger som ble rammet av koronatiltakene.


Obos, som er en av Norges største, om ikke det største, boligbyggelag er seg sitt samfunnsansvar ansvar bevisst. Derfor opprettet de fondet Obos Jubel for å bidra til at frivilligheten kan holde hjulene i gang.
-  Vi ville være med på å dekke tapte inntekter fra aktiviteter som måtte droppes - som vaffelsalg, loppemarkeder og billettsalg. Lag og foreninger er en viktig del av det norske samfunnet og bidrar enormt inn i det store samfunnsregnskapet. Barn og unge får fritidstilbud, og vi får alle noe å glede oss over når vi går på konserter og kamper. Det er viktig at disse tilbudene overlever. Nå får vi også noe å juble for når krisen er over. Jeg er glad for at vi har kunnet gi en håndsrekning til så mange, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Fem lag i Nittedal
Obos inviterte sine 475.000 medlemmer til å sende inn forslag til hvem som skulle tildeles støtte fra fondet. Hver forening kunne maksimalt få 200.000 kroner.
Totalt kom det inn 1200 søknader, hvorav fem lag og foreninger fra Nittedal fikk totalt 441.000 i støtte.
De som fikk støtte er:
Gjelleråsen IF: 150.000 kroner
Nittedal Teater: 100.000 kroner
Hakadal alpin og freeski: 75.000 kroner
Hakadal skolekorps: 60.000 kroner
Søndre Nittedal Skolekorps: 56.000 krober