En ansatt ved Slattum skole har fredag testet positivt for Covid 19. Det er sannsynlig at dette er den britkiske varianten av koronaviruset. Tre elever på 5. trinn har tidligere testet positivt i tillegg til læreren på 4. trinn testet positivt i dag fredag.

Nittedal kommune vurderer situasjonen slik at det er nødvendig å sende hjem alle elever fredag. Dette gjør vi for å begrense spredning av smitte. I en pressemelding oppfordres alle med tilknytning til 4. og 5. trinn ved Slattum skole om å teste seg. Dette gjelder elever, ansatte, foresatte og andre som har tilknytning til skolen. 

Oppfordres til å bli hjemme.
Kommunens smitteteam  oppfordrer alle med tilknytning til 4. og 5. trinn ved Slattum skole om å ikke reise på vinterferie før de har fått negativt svar på koronatest. Alle personer med tilknytning til Slattum skole kan, etter avtale mellom Nittedal og Oslo kommune, kan teste seg i på Rommen teststasjon. Dit kan du kjøre uten timeavtale - det er drop-in. Kommunen øker i tillegg kapasiteten på teststasjonen ved Rådhuset. Bestill time hit på www.nittedal.kommune.no. Dersom det byr på problemer å bestille tid, anbefaler vi Rommen teststasjon som har god kapasitet. Alle som bor i Nittedal kan bruke teststasjonene i Oslo, for eksempel Rommen.

Diagram over smittede