Tøyen barnehage inviterte lørdag til Åpen Dag for å verve flere foreldre som trenger barnehageplass. Dessverre var ikke værgudene helt på deres side.

Alt gikk ikke på skinner da Tøyen barnehage inviterte til "åpen dag" i barnehagen lørdag formiddag. Arrangementet ble nok annonsert alt for sent, og det ble for kort tid til å nå ut til alle interesserte. Så alle de foreldre som kunne ha vært interessert fikk altfor kort tid på å bestemme seg for om de skulle ta seg en tur. At det også er pågående smitteutbrudd i Hakadal gjorde det heller ikke lettere.

Håper på interesse
Fra de ivrige aksjonistene i foreldregruppa er det likevel optimisme å spore. Om værgudene og koronaen ikke var på deres side, håper de likevel at det engasjementet og den mediainteressen som har vært rundt barnehagen, har gjort foreldre med behov for barnehageplass nysgjerrig på hva de står for.
Foreldregruppa minner om at det bare er å besøke facebooksiden deres eller kontakte styrer for et besøk i i fantastiske og flotte Tøyen barnehage. Det skal heller ikke utelukkes at det blir arrangert flere slike åpne dager. Kanskje samarbeidet med værgudene er bedre da?