Nittedals egen sangfugl, Silje Mørch, kommer til Flammen tirsdag 9. mars. Dette er en konsert bygdas musikkinteresserte bør få med seg.

Nittedalsjenta Silje Mørch har vært en aktiv kulturutøver i bygda helt siden barndommen. Hun begynte som korist i Nittedal barne- og ungdomskor, hvor hun 10 år gammel bergtok publikum. De første årene fikk vi beholde henne litt for oss selv. Men etter hvert begynte hun å markere seg som solist og deltok på konserter i og utenfor Nittedal. Hun har med årene opparbeidet seg bred erfaring som solist og korist og har mottatt flere stipender og utmerkelser. Silje har også deltatt på Ungdommens Musikkmesterskap i 2012 og 2014, hvor hun i 2014 ble tildelt inspirasjonspris. I 2015 flyttet hun til Bergen for å studere klassisk sang på Griegakademiet med Hilde Haraldsen Sveen. 4 år senere kom hun tilbake til Østlandet med en bachelor i klassisk sang. I tillegg til solistkarrieren er hun 1. sopran i Oslo filharmoniske kor og har vært med på finalen i Maestro og sunget Mahlers 8. symfoni i Den Norske Opera & Ballett.

Kommer ikke alene
Med seg på konserten i Flammen har hun pianisten Sara Aimée Smiseth . De vil sammen fremføre komposisjoner av Agathe Backer Grøndahl. Agathe Backer Grøndahl er én av Norges fremste komponister, mor, arbeidende kvinne på lik linje med sin ektemann.
På denne konserten vil Silje Mørch og Sara Aimée Smiseth ta publikum inn i Backer Grøndahl verden. De vil gi et nytt og friskt blikk på komponisten og pianisten Agathe Backer Grøndahl - personen, tiden og musikken.