I løpet av en dag eller to vil vi runde 17.000 vaksinerte i Nittedal.
Klokken 14 i dag hadde 16.913 nittedøler mottatt sin første dose med vaksine mot koronaviruset. Med normal aktivitet på vaksinestasjon i kirkerommet på Rotnes, betyr det at vi i løpet av morgendagen vil passere 17.000 vaksinerte. Da vil over 90 prosent av oss ha mottatt minst en vaksinedose.
Av de 16.913 vaksinerte, har 6.618 motatt begge de to vaksinedose man skal ha - hvilket betyr at de er fullvaksinerte.

Ingen nye smittede i helga
Det meldes eller fra kommunen koronateam at det i løpet av helga ikke er meldt inn et eneste nytt smittetilfelle. Dette betyr at man sannsynligvis har klart å stoppe videre smitte som følge av en stor bryllupsfest på Strømmen.
På den i media mye omtalte bryllupsfesten, var det rundt 100 gjester, Av disse 100 gjestene, har rundt 40 fått påvist smitte av koronaviruset. Det har i etterkant av denne festen kommet frem at det var, for å si det mildt, dårlig oversikt over både antall og hvem som var til stede. Lillestrøm kommune har derfor politianmeldt arrangøren av festen for brudd på reglene om smittevern. Ifølge Lillestrøm kommune har det vært særdeles vanskelig å få sporet opp hvem som var til stede på festen. Dette da fest-arrangøren ikke hadde oversikt over alle som var innom arrangementet. Dette mener kommunen er et klart brudd på koronaforskriften paragraf 13d, om «krav til oversikt over deltakerne på arrangementer» og rollen som ansvarlig arrangør.