Foto: Hanne Børrestuen

Også her i Nittedal er det lagt opp til markering av at det er ti år siden Norge ble utsatt for den verste terrorhandlingen etter andre verdenskrig.

Det blir en stillferdig og rolig markering her i Nittedal i anledning av at det på torsdag er ti år siden den verste terrorhandlingen Norge har opplevd etter andre verdenskrig.
Det legges opp til at vi alle stopper opp i fem minutter klokken 12 mens det ringes i kirkeklokkene fra alle landets kirker. Nittedal kommune publiserer på torsdag en video på kommunens nettside, og AUF vil ha en blomstermarkering.
Det meldes ellers fra AP her i Nittedal at deres markering vil finne sted i en felles roseseremoni i Lillestrøm.

Utstilling i biblioteket
I hele juli er det i biblioteket satt opp en "tankesamler", en postkasse der alle som ønsker det kan legge lapper med sine tanker rundt det som hendte den sagen. Det hele er pyntet med roser og omgitt av en liten montasje med bilder fra den forferdelige dagen. "Tankesamleren" og montasjen er et samarbeid mellom den politiske ledelsen i kommunen, biblioteket og AUF. Fotomontasjen er laget av Alexander Skinnarland.

Vet du om flere markeringer i Nittedal? Send oss et This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Les også
22. juli-utstilling på biblioteket