Mener du som oss at Nittedal trenger en konkurrent til Varingen? Nå kan du på en enkel måte støtte oss og bidra til at bygda får en nettavis som kan kikke makta litt i kortene.

I Nittedal har det i årevis vært bare en avis, Varingen. Denne avisen har da hatt en monopolstilling, og har langt på vei kunnet sette dagsorden her i bygda.

Varingen har av mange blitt sett på som en snill, liten lokalavis. Den stryker kommunen og dens politiske ledelse med hårene, sørger for å ha et godt forhold til de som styre. Til gjengjeld for dette gode forholdet, få de også ofte tilgang til "go'bitene", det som rådhusledelsen vil skal komme ut, gjerne litt eksklusive saker som holdes igjen så Varingen får det først.

Sånn er det å være utfordrer til den gamle monopolisten.
Ja, for det finnes jo en konkurrent, nemlig den avisen du nå er i ferd med å lese.
Nittedalsavisen ble etablert for 2 år siden, og har stort sett eksistert siden. Riktignok har vi hatt noen pauser innimellom, men nå er den etablert og med daglig oppdatering.
Stoffmessing dekker vi vel hele spekteret. Vi skriver om likt og ulikt, Her kan du finne artikler om at "ikke mere chips på Prix" til "AP mister ordfører'n" - kort sagt, vi satser på å skrive om det som skjer her i bygda. Det vi likevel satser mest på å dekke er bygdas politiske liv. Målet vårt er å bli ledende når det gjelder dekningen av bygdas politiske liv.
Som utfordrer prøver vi å være litt frekkere, litt mer tabloid. Om vi lykkes med det, får tiden vise.

Trenger din hjelp
Nittedalsavisen vil satse på å gi bygdas nummer 1 avis enda tøffere konkurranse utover høsten. Men skal vi få til det, er vi avhengig av å utvide redaksjonen. Det koster penger. Vi er ikke eid av et stort mediekonsern eller har rike investorer i ryggen. Noen form for pressestøtte kan vi bare drømme om. Vi vil heller ikke selge reklameplass midt blant nyhetsjournalistikken og lure leserne til å tro at annonser er journalistikk.
Nittedalsavisen har hittil vært avhengig av skribenter som kan bruke sin fritid på dette. Men vi kan ikke basere oss på "snille mennesker" som kan bruke fritiden sin på dette.

Derfor drar vi nå i gang en innsamlingsaksjon for å få råd til å betale folk for å skrive i avisa.

Slik støtter du oss:
Du kan vippse oss en valgfri sum ved å bruke telefonnummer 97124366. Merk beskjedfeltet med "Nittedalsavisen".
Det vil i løpet av kort tid komme et eget Vippsnummer, men inntil da kan man bruke vårt telefonnummer.
Du kan også bruke Paypal: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Det er også mulig å betale til bankkonto 0539.66.83034